Pa para, një burg në vend të shtëpisë dhe skllavëri moderne: një brazilian rrëfen makthin në Berat

Kategoria 1 & 2

Pa para, një burg në vend të shtëpisë dhe skllavëri moderne: një brazilian rrëfen makthin në Berat

08 Dhjetor 2018
09:45
Blerim Jahaj
08 Dhjetor 2018
09:45
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera