Paralajmërimi për Sarri-n: Kujdes se mos përfundon si Mou dhe Conte

Chelsea

Paralajmërimi për Sarri-n: Kujdes se mos përfundon si Mou dhe Conte

07 Dhjetor 2018
14:41
Denis Hakanaj
07 Dhjetor 2018
14:41
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera