Partnerja publikon letrën e fundit që Dani Alves i ka dërguar nga burgu: Për ty do të jepja gjithçka…

26 Shtator 2023
13:12
Alfred Lleshi
back button

Dani Alves ndodhet në burg prej nëntë muajsh dhe, që nga ajo kohë, pavarësisht se Joana Sanz e ka bërë gjithmonë të qartë se lidhja e saj me futbollistin kishte marrë fund, braziliani ka qenë në kontakt të vazhdueshëm me të.

Është diçka që modelja nuk e ka mohuar asnjëherë, madje ka siguruar me raste se ai është familja e saj dhe se pavarësisht gjithçkaje, ajo do të jetë aty duke e mbështetur. Pak ditë më parë ish-partnerja e të arrestuarit me akuzën e rëndë të përdhunimit të një 23-vjeçareje në lokal nate të Barcelonës ndau një letër që vetë Alves ia kishte shkruar nga burgu dhe tani e ka bërë sërish.

Joana Sanz ka treguar në Instagram përmbajtjen e një tjetër letre, ose më mirë të mesazhit të vogël që i ka dërguar ish-futbollisti i Barcelonës, ndër të tjera. Ky mesazh ka shumë kuptim pasi përdor një frazë të një kënge të njohur. Konkretisht është “La Flaca” nga Jarabe de Palo.

“Për një puthje nga vajza e ëndrrave do të jepja çdo gjë, për një puthje prej saj, qoftë edhe një”, – ka shkruar braziliani në një copë letër, me laps. Krahas kësaj, ai ka shtuar edhe fjalë të tjera zemre për ish-partneren e tij dhe atë që tashmë duket se është mbështetja e tij më e madhe.

“Kudo, çfarëdo…, por me ty gjithmonë pranë. Të dua”, – është e mundur të lexohet në foton që është ngarkuar në rrjetin social. Përveç kësaj, ka edhe dy kukulla të kapur për dore që në mënyrë të sigurt janë ato vetë.

Kjo frazë e fundit është në përputhje me letrat që i ka dërguar gjatë këtyre muajve të izolimit, në të cilat thotë se e do shumë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit