“Pekin 2022”, zbulohen medaljet olimpike 100 ditë nga Olimpiada

28 Tetor 2021
9:54
Gentian Spiri

Organizatorët e Lojërave Olimpike Dimërore “Pekin 2022”, kanë zbuluar për mediat e fansat medaljet që do t’u jepen sportistëve gjatë këtij eventi.

Medaljet do të quhen “Tong Xin”, që do të thotë “Së bashku, si një i vetëm”. Olimpiada do të nisë më 4 shkurt.

Mësohet se medaljet janë bërë me material të riciklueshëm dhe në to ndodhet e gdhendur edhe emblema e Lojërave Olimpike Dimërore.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit