Përjashtim nga kupat e Europës dhe sanksione, Milani dorëzohet para UEFA-s

Milan

Përjashtim nga kupat e Europës dhe sanksione, Milani dorëzohet para UEFA-s

19 Maj 2019
11:32
Artan Drazhi
19 Maj 2019
11:32
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera