Përmbyjet bëhen problem në Shqipëri, pezullohen dy kampionate!

11 Janar 2021
18:17
Telesport

Komiteti Ekzekutiv i FSHF ka vendosur sot që të pezullojë aktivitetin e Kategorisë së Parë dhe të Dytë për mungesë ambjentesh sportive, pra stadiumesh, duke parë kushtet atmosferike në Shqipëri dhe përmbytjet.

“Komiteti Ekzekutiv i Federatës Shqiptare të Futbollit ka vendosur ditën e sotme shtyrjen e rifillimit të aktivitetit për Kategorinë e Parë dhe Kategorinë e Dytë.

Ky vendim u mor për shkak të kushteve të vështira atmosferike që kanë krijuar problematika të mëdha në infrastrukturën e shumë skuadrave.

Vendimi qarkullues i KE-së i është komunikuar Sektorit të Garave në FSHF që menjëherë ka bërë njoftimin e klubeve të Kategorisë së Parë dhe Kategorisë së Dytë për shtyjen e javës së ardhshme të aktivitetit.

Situata është në monitorim të vazhdueshëm dhe klubet do të njoftohen në një moment të dytë në lidhje me rifillimin e aktivitetit”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit