Disfata torturuese nga Man.City, Sarri nuk mohon largimin dhe zbulon diagnozën e Chelsea-t

Chelsea

Disfata torturuese nga Man.City, Sarri nuk mohon largimin dhe zbulon diagnozën e Chelsea-t

10 Shkurt 2019
20:08
Ergis Tafalla
10 Shkurt 2019
20:08
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera