Pjanic e thotë “troç” ku gabon Juventusi dhe nxjerr zbuluar Sarrin

7 Gusht 2020
23:43
Telesport

Ndeshja e fundit me fanellën e hidhur të Juventusit për Miralem Pjanic nuk ka shkuar ashtu si boshjanku e priste… Lyon ka eliminuar Juventusin dhe futbollisti i ardhshëm i Barcelonas ka komentuar hapur:

“Një zhgënjim i madh, donim të kalonim këtë raund. E filluam ndeshjen pak keq, por mbetëm brenda saj! Zhgënjim, jemi shumë keq dhe është e vështirë të pranohet. Padyshim që nuk duhet të ulim fitimin e titullit të nëntë radhazi, por ky klub mund të aspirojë për shumë më tepër. Jam i sigurt që ky grup do të vazhdojë të bëjë mirë, nuk kam asnjë dyshim, ky eliminim vjen për shkak se ndeshjen e pare gabuam!

“Muajt ​​e fundit nuk kanë shkuar ashtu siç mendova, as nuk e di pse. Shpresova dhe doja të luaja më shumë, por zgjedhjet pranohen. Në Evropë duhet të bëjmë shumë më tepër, ky klub duhet të synojë të fitojë “.

 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit