Porto kthehet vatër Covid-19, trajneri i shqetësuar! Apel për lojtarët e tij

18 Janar 2021
17:53
Telesport

Tre lojtarë të tjerë pozitivë me koronavirusit (Sérgio Oliveira, Luis Díaz dhe Evanilson) te Porto, ku trajneri Sérgio Conceição nënvizoi se sa e madhe është përgjegjësia e të gjithëve në luftën kundër armikut të padukshëm:

“Ky nuk është një problem që shqetëson jo vetëm futbollin. Në Portugali po vuajmë, statistikat nuk janë të mira.

Folha e o futuro de Sérgio Conceição: ″É dar um tiro no escuro″ - O Jogo

Ne të gjithë duhet të vëmë një dorë në ndërgjegjen tonë dhe të kuptojmë se tonat janë probleme të vogla.

Ne jemi të qetë, por lojtarët kanë një jetë jashtë futbollit dhe uroj të kishte vetëm më shumë përgjegjësi”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit