Probleme për Diego Costa-n, akuza kërkon 6 muaj burg dhe 500.000 euro

29 Maj 2020
16:14
Denis Hakanaj

Mundo Deportivo ka bërë të ditur se Diego Costa, sulmuesi i Atletico Madrid, do të duhet të paraqitet në gjykatë më 4 qershor, për t’iu përgjigjur akuzave për evazion fiksal.

Gjithçka, ka shpjeguar EFE, lind nga një kontratë sponsorizimi me Adidas, që Diego Costa e ka nënshkruar në fillimin e vitit 2014-të, para se  të transferohej te Chelsea.

Sipas autoriteteve spanjolle, vlera e plotë e kontratës duhej të ishte deklaruar në Spanjë, duke parë se gjashtë muaj pas nënshkrimit të saj, Costa ka qenë me banim në Madrid.

Akuza kërkon gjashtë muaj burg dhe një gjibë gjysmë milionë euro. Megjithatë, si shumë kolegë të tij, sulmuesi nuk do ta shlyerj dënimin në rast se do të dënohet.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit