“Provokimet e kota dhe sjellja e pahijshme është arsyeja pse Ronaldo nuk do të mbahet mend si një legjendë”

Juventus

“Provokimet e kota dhe sjellja e pahijshme është arsyeja pse Ronaldo nuk do të mbahet mend si një legjendë”

13 Mars 2019
19:19
Rigers Avdo
13 Mars 2019
19:19
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera