Rekordi i Conte dhe çështja “Dybala”, dorëzohet Allegri

Juventus

Rekordi i Conte dhe çështja “Dybala”, dorëzohet Allegri

10 Shkurt 2019
21:18
Ergis Tafalla
10 Shkurt 2019
21:18
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera