Rekordi i jashtëzakonshëm i Sassuolo-s, parakalon Bayern-in, PSG-në dhe Juventus-in

Seria A

Rekordi i jashtëzakonshëm i Sassuolo-s, parakalon Bayern-in, PSG-në dhe Juventus-in

15 Maj 2019
22:16
Denis Hakanaj
15 Maj 2019
22:16
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera