Reus: Sancho te United? Realizoi ëndrrën e tij të fëmijërisë!

26 Korrik 2021
0:36
Telesport

Direkt nga grumbullimi i Borussia Dortmund, Marco Reus u tha mediave në lidhje me ndjenjat e tij në lidhje me këto ditë të para të punës:

“Kam vërejtur se të kesh më shumë kohë në dispozicion për përgatitjen e verës është vetëm e mirë për mua.

Unë kam nevojë për të, për veten time dhe për paraqitjet e mia”.

Për një Sancho që shkon, ka një Malen që do të mbërrijë nga PSV:

“Më vjen keq për Jadon, ai na dha aq shumë – vazhdoi Reus -. Por unë jam i lumtur që ai mund të jetojë ëndrrën e tij të fëmijërisë. Malen? Nëse do të arrinte ne do ta prisnim me krahëhapur “.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit