Premier League

Revista italiane zgjedh këtë sekuencë të Man. City – QPR si 20 sekondat më të shëmtuara të historisë së futbollit

Mund të jenë 20 sekondat më kaotike që keni parë në jetën tuaj. Nëse nuk jeni të bindur shikoni videon më sipër. 20 sekondat e shkëputura nga ndeshja e QPR dhe Manchester City në 1993 janë zgjedhur është zgjedhur si aksioni më i shëmtuar i historisë së futbollit nga revista e mirënjohur italiane L’Ultimo Uomo. Video e ndeshjes së Premier League është parë nga qindra mijëra persona në rrjetet sociale.

Ndeshja fillon me një goditje këndore nga e majta. Asnjë prej ekipeve nuk arrin të godasë topin siç duhet dhe pas disa përpjekjeve, topi shkon në këmbët e një mbrojtësi i City-t që me guxim të madh kërkon të driblojë në drejtim të portës së tij.

Më pas ai kërkon t’i japë topin portierit por pasimi i tij është i tmerrshëm. Një sulmues i QPR ndjek topin e lirë dhe driblon portierin përpara se të kthehet. Më pas vjen një ndërhyrje e një mbrojtësi dhe çfarë ndodh më pas nuk kuptohet mirë, vetëm shikohet dhe shijohet.

A set-piece starts the 20 seconds of mayhem in and around the Manchester City box

 

Më shumë nga Premier League