Rodri: Guardiola më ka dhënë një sfidë personale dhe profesionale

Manchester City

Rodri: Guardiola më ka dhënë një sfidë personale dhe profesionale

09 Tetor 2019
21:14
Rigers Avdo
09 Tetor 2019
21:14
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera