“Scudetto në xhep? Jo, kam 40 euro sepse të tjerat i hodha benzinë! Më lini të falënderoj…”

9 Mars 2021
0:04
Telesport

I pyetur sonte nga gazetarët mbi titullin me pak humor, Conte u ka përgjigjur me të njëjtën monedhë…

A gjeni një copë Scudetto në xhepin tuaj?

“Nëse shikoj në xhep, gjej 40 euro sepse të tjerat i dhashë për benzinë ​​dhe më mbeten 40 euro (qesh). Duke thënë këtë, ne duhet të vazhdojmë. Ka akoma dy ndeshje para pushimit kundër Torinos që ngatërruar në zonën e poshtme të renditjes, dhe tjetra është Sassuolo që krijon probleme të mëdha për të gjithë.

Duhet të vazhdojmë të mos mendojmë se çfarë ndodhi. Nesër djemtë do të pushojnë, do të rimbushim bateritë dhe bëhemi gati. Unë jap një duartrokitje për ata që luajnë më pak si Gagliardini, D’Ambrosio, Kolarov, Ranocchia, Vecino, Young që është përsëri në formë. Ata janë forca.

Forca e vërtetë është kush është jashtë dhe ka lojtarë si D’Ambrosio dhe Ranocchia që janë duke bërë historinë e klubit.

Një duartrokitje e madhe duhet t’i bëhet Kolarov pasi ka sjellë personalitet dhe mençuri dhe po na jep një dorë të shkëlqyeshme. Këta lojtarë duhet të falenderohen që dhanë aplikim më të madh për ata që luajnë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit