Shiffrin dominon në garën e sllallomit dhe kryeson Kupën e Botës

Mix Bota

Shiffrin dominon në garën e sllallomit dhe kryeson Kupën e Botës

26 Nëntor 2018
17:29
Gentian Spiri
26 Nëntor 2018
17:29
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera