Shiffrin triumfon në super-gjigant dhe shkruan historinë e Kupës së Botës

Sporte të tjera

Shiffrin triumfon në super-gjigant dhe shkruan historinë e Kupës së Botës

03 Dhjetor 2018
17:34
Gentian Spiri
03 Dhjetor 2018
17:34
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera