Shpërthejnë lojërat e celularit, 15 milionë $ fitime vitin e kaluar

2 Shtator 2019
21:15
back button

Niko Partners është një firmë kërkimesh dhe konsultimi nga Azia e cila është e specializuar në sektorin e sporteve elektronike.

Sipas raportit të fundit të tyre, industria e esporteve të luajtura nga celulari kanë gjeneruar 15.3 milionë $ në fitime vitin e kaluar.

Firma parashikon se lojërat e celularëve janë sektori me rritjen më të madhe kur vjen puna te skena globale e esporteve.

Kjo do të thotë se shumë shpejt mund të kemi turne globalë të luajtur nga celulari.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit