VIDEO: Vettel kryen gjest polemik dhe akuzon: Të gjithë e panë atë që ndodhi

Formula 1

VIDEO: Vettel kryen gjest polemik dhe akuzon: Të gjithë e panë atë që ndodhi

09 Qershor 2019
22:54
Denis Hakanaj
09 Qershor 2019
22:54
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera