Shqipëri-Kosovë, flet Prekazi: Me krenari dhe përgjegjësi për shtetin tonë…

Kosova

Shqipëri-Kosovë, flet Prekazi: Me krenari dhe përgjegjësi për shtetin tonë…

09 Tetor 2019
11:50
Alfred Lleshi
09 Tetor 2019
11:50
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera