Shtyrja e Manchester United-Liverpoo, rrëfehet një nga protestuesit: Objektiv i arritur, por nuk ka mbaruar! Penalizim? Nuk na intereson

3 Maj 2021
15:50
Telesport

Guardian i  sotëm raporton një i ntervistë me një anëtar të fanzon të United We Stand, pas pushtimit në fushë nga tifozët që çoi në anulimin e ndeshjes së Manchester United kundër Liverpool.

“Ishte rezultati më i  mirë që mund të kishim arritur. Plani kishte qenë gjithmonë: të shtyjmë ose ta ndërpresim ndeshjen – ky i shte sigurisht qëllimi i  një numri të mirë prej nesh…

“Kjo ka të bëjë me Glazers. Unë mund ta kuptoj që njerëzit thonë: Ata e bëjnë vetëm sepse nuk po fiton më. Por kjo nuk është çështja: ka të bëjë me një ekip futbolli dhe një komunitet që e rrethon atë”.

“Padyshim që do të kishim dashur të kishim parë një ndeshje midis Manchester United dhe Liverpool, por në fund të fundit kjo është shumë më e madhe se kaq. Nëse marrim penalizim pikësh nuk do të na i nteresonte: kjo është mundësia jonë sepse qeveria na dëgjon (pas falimentimit të përpjekjse për të krijuar Super League). Por meqenëse nuk mendoj se do të vazhdojë për shumë kohë, ne duhet të shfrytëzojmë momentin dhe të vazhdojmë tutje”.

“A do të ketë më shumë protesta? Po. Ndoshta jo përsëri në këtë shkallë sepse i shte United-Liverpool, një duel botëror, të dielën, por do të ketë më shumë”

“Unë e kuptoj që disa njerëz thonë se një limit është tejkaluar sepse i shte i  paligjshëm. Ju mund të postoni në Tëitter” #Glazersout por për çfarë shërben?”

Lajme të tjera

Lajmet e fundit