This website requires JavaScript.

Sjellja prej huligani: Lerda u dënua me 7 muaj skualifikim 5 vite më parë sepse rrahu keq tifozin, lojtarin dhe zyrtarin!

Partizani

Sjellja prej huligani: Lerda u dënua me 7 muaj skualifikim 5 vite më parë sepse rrahu keq tifozin, lojtarin dhe zyrtarin!

29 Tetor 2019
11:39
Telesport
29 Tetor 2019
11:39
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera