Skandal në Korçë, tifozët akuzojnë për tolerim dhe grinden me veteranin e ekipit

Skënderbeu

Skandal në Korçë, tifozët akuzojnë për tolerim dhe grinden me veteranin e ekipit

22 Shkurt 2019
21:48
Blerim Jahaj
22 Shkurt 2019
21:48
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera