Skena të pabesueshme në Brazil, tifozi i vjedh këpucën Neymar-it (Video)

4 Qershor 2021
19:16
Denis Hakanaj

Shumë dashuri, ndoshta tepër.

Neymar, pasi ka zbritur nga autobusi ku po udhëtonte me Brazilin, është rrethuar nga disa tifozë të rinj që kanë provuar ta përqafojnë.

Njër prej tyre ka humbur ekuilibrin dhe ka rrëzuar në tokë yllin e PSG, i cili është ngritur në këmbë dhe është larguar në qetësi, por pa një këpucë, që i është vjedhur nga njëri prej tifozëve.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit