Skriniar mbrojtësi më i shtrenjtë në botë, zbulohet plani dhe shifrat e Pep Guardiola!

Manchester City

Skriniar mbrojtësi më i shtrenjtë në botë, zbulohet plani dhe shifrat e Pep Guardiola!

09 Shtator 2019
17:34
Artan Drazhi
09 Shtator 2019
17:34
Artan Drazhi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera