SKY SPORT | Juventusi rrezikon fundin e vitit 2006! Prapaskenat

29 Nëntor 2022
0:10
Telesport
back button

Mbrëmjen e djeshme ka ndodhur një nga tërmetet më të rëndësishme në historinë e fundit të futbollit italian. I gjithë bordi i drejtorëve të Juventusit dha dorëheqjen unanimisht pas një mbledhjeje të jashtëzakonshme të bordit të mbajtur në Continassa. Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Maurizio Arrivabene dhe të gjithë anëtarët e tjerë.

Në qendër të gjithçkaje, hetimi i Prisma-s, për fitimet kapitale, por ku duket se çështja e kursimeve nga pagat ka qenë vendimtare. Sipas Prokurorisë Publike, pagesat do të ishin llogaritur në kohë dhe mënyra të ndryshme nga procedura.

Juventusi ka rregulluar tashmë pasqyrat financiare, ndërkohë bordi i drejtorëve ka vendosur të japë dorëheqjen: prandaj do të jetë detyrë e bordit të ri të miratojë pasqyrat financiare të vitit 2022. Bordi do të vazhdojë aktivitetet e tij nën regjimin e prorogatio deri në aksionerët Mbledhja e cila është thirrur për në janar 2023 për emërimin e Bordit të ri të Drejtorëve.

Por, gazetari i njohur Tancredi Palmieri ka leshuar lajmin e bujshem: “Sipas drejtorit të Sky Italy, situata e Juventusit mund të jetë po aq e rrezikshme si në vitin 2006 dhe diçka e madhe do të shpërthejë. Në vitin 2006 Juventusi ra nga kategoria”…

Pas 12 vitesh Andrea Agnelli largohet nga Juventusi. Presidenti dhe i gjithë bordi drejtues i Juventusit dhanë dorëheqjen e tij në mbledhjen e fundit të jashtëzakonshme të aksionerëve. Një revolucion i bujshëm, me kursin e ri i cili më pas do të nisë zyrtarisht më 23 janar me rastin e asamblesë së re. Deri atëherë, menaxheri i përgjithshëm Scanavino dhe Maurizio Arrivabene do të drejtojnë klubin.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit