Solskjaer përkëdhel Pogba dhe paralajmëron "fëmijët e llastuar"

Manchester United

Solskjaer përkëdhel Pogba dhe paralajmëron "fëmijët e llastuar"

17 Korrik 2019
12:16
Blerim Jahaj
17 Korrik 2019
12:16
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera