SuperLeague dhe revolucioni i arbitrave! Do të ndryshojë gjithçka. Tifozët tani…

20 Prill 2021
14:56
Telesport

SuperLeague, formati dhe projekti i 12 klubeve që do të marrin pjesë si bashkëthemelues dhe që do të ftojnë edhe të tjera, natyrisht që mund të ketë ndryshime të mëdha.

Përveç formatit dhe rregullores, një pikë kyçe janë edhe arbitrat që do të rekrutohen dhe normalisht do të jenë më të mirët.

Nasce la Superlega (combo)

Fakti është që këto arbitra do të mund të merren pasi të kenë eksperiencë dhe risia – sipas medieve spanjolle – mund të jetë futja e një rregulli të ri fair play me tifozët.

Pra, çdo arbitër do të ketë një mikrofon nga cili do të flasë dhe shpjegojë arsyet e akordimit të një penallti apo rasti të dyshimtë brenda zone, por edhe pozicion jashtë loje mbase…

Lajme të tjera

Lajmet e fundit