AUTO

Supermakina e parë elektrike është mbreslënëse…(VIDEO)

XING Mobility prezantoi pamje të supermakinës së quajtur Miss R, e para e llojit të saj përsa i përket performancës në rrugë dhejashtë saj. Edhe pse ende në fazë testimi, kompania ka cituar procesin si “me rigorozin që është bërë ndonjëherë mbi teknologjinë e baterisë dhe konceptimit t+ autoveturës deri tani.” Kjo ka lejuar kompaninë të kurojë informacionin mbi manovrimin, jetëgjatësinë dhe shpërndarjen e energjisë gjatë ecjes jashtë rruge.

Produkti final përmban katër motorë elektrikë dhe 1 megawat paketë baterie përmban 98 module dhe 4116 qeliza, me një rendiment fuqi densitet të paprecedentë dhe me peshë 50% më pak se bateritë e tjera. Shihni videon më poshtë për të përjetuar fuqinë e reale të Miss R.

Më shumë nga AUTO