Takaj 3 në 1, akuza ndaj UEFA-s, nostalgji dhe premtim për tifozët

Skënderbeu

Takaj 3 në 1, akuza ndaj UEFA-s, nostalgji dhe premtim për tifozët

13 Korrik 2019
19:03
Eraldo Harlicaj
13 Korrik 2019
19:03
Eraldo Harlicaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera