Të gjithë kundër Donnarumma-s: videoja e re shton kritikat

12 Shtator 2023
12:30
Denis Hakanaj
back button

Vazhdojnë polemikat rreth Gigio Donnarumma-s.

Paraqitja e portierit ndaj Maqedonisë së Veriut u duk e pamjaftueshme, veçanërisht me rastin e goditjes së dënimit që çoi në barazimin e Maqedonisë.

Në një video të xhiruar nga një spektator i pozicionuar në lartësinë e fushës, mund të shohim sesi menaxhimi i goditjes së dënimit ishte i gabuar që në fillim, nisur nga indikacionet e dhëna për murin.

Gabimi më i madh, megjithatë, ka të bëjë me pozicionimin e Donnarumma-s, pasi ai gabimisht bën një hap drejt qendrës, gjë që nuk i lejon të reagojë në kohë pas gjuajtjes së Bardhit.

Me pak fjalë, një përzierje gabimesh, edhe nga ana e mbrojtjes, që çuan në golin e Bardhit dhe golin e barazimit të Maqedonisë së Veriut, gjë që e ndërlikon kualifikimin e Italisë në Euro 2024.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit