Të mëdhatë e Serisë A e kanë nisur keq: vetëm njëra bën përjashtim

20 Shtator 2022
18:48
Denis Hakanaj

Krahasimi i renditjeve pas 7 javëve të para të Serisë A. Në krahasim me sezonin e kaluar, Napoli kryesues në këtë moment të sezonit, ka katër pikë më parë.

Ka bërë një hap të madh përpara kryesuesja tjetër e Serisë A: Atalanta e Gasperini-t ka gjashtë pikë më shumë. Akoma më mirë Udinese, në vendin e tretë në renditje, që ka saktësisht dyfishin e pikëve në krahasim me sezon in e kaluar.

Kanë zhgënjyer deri tani milanezet, dtë dyja me -5 pikë. Dhe Juventus, që po bën më keq se fillimi i keq i sezonit të kaluar: -1.

Me përjashtim të Lazio-s, ‘shtatë motrat’ po bëjnë të gjitha më keq në krahasim me sezonin e kaluar. Më poshtë e dhëna për 20 ekipet e Serisë A:

Napoli 17 pikë (-4  në krahasim me Serinë A 2021/22 pas 7 javëve)

Atalanta 17 (+6)

Udinese 16 (+8)

Lazio 14 (+3)

Milan 14 (-5)

Roma 13 (-2)

Inter 12 (-5)

Juventus 10 (-1)

Torino 10 (+2)

Fiorentina 9 (-3)

Sassuolo 9 (+2)

Spezia 8 (+4)

Salernitana 7 (+3)

Empoli 7 (-2)

Lecce 6 (in Serie B)

Bologna 6 (-5)

Verona 5 (-3)

Monza 4 (në Serinë B)

Cremonese 2 (në Serinë B)

Sampdoria 2 (-4)

Lajme të tjera

Lajmet e fundit