Tension në Vlorë, ofendime dhe arrestim pa nisur ndeshja (VIDEO)

Flamurtari

Tension në Vlorë, ofendime dhe arrestim pa nisur ndeshja (VIDEO)

04 Maj 2019
14:47
Blerim Jahaj
04 Maj 2019
14:47
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera