This website requires JavaScript.

Tërbohen ekipi dhe tifozët serb, policia e Kosovës i kthen mbrapsht në kufi (VIDEO)

Kosova

Tërbohen ekipi dhe tifozët serb, policia e Kosovës i kthen mbrapsht në kufi (VIDEO)

09 Tetor 2019
15:12
Telesport
09 Tetor 2019
15:12
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera