TËRMET NË SERIE A | Arkitekti që ndërtoi ciklin e super Atalanta-s largohet pas 8 vitesh!

28 Maj 2022
19:02
Telesport

Pas shpalljes së Tony D’Amico si drejtor i ri sportiv, në shtëpinë e Atalantës mbërrin edhe lamtumira zyrtare për Giovanni Sartori: menaxheri i zonës teknike të klubit bergamask, në fakt është larguar nga klubi pas tetë vitesh.

Më poshtë është shënimi i kompanisë: “Atalanta Bergamasca Calcio dhe Shefi i Zonës Teknike Giovanni Sartori, pas tetë sezonesh intensive së bashku, kanë vendosur në mënyrë konsensuale të ndahen në mënyrë që të nisin shtigje të reja sportive që mund të përfaqësojnë, për të dy, një arsye të mëtejshme për rritje.

Sartori, i ardhur në Bergamo në gusht 2014, kontribuoi aktivisht në forcimin e ekipit të parë, duke mundësuar arritjen e objektivave të rëndësishëm në nivel kombëtar dhe europian.

Me kompetencë dhe ndjeshmëri Sartori ka mundur të vlerësohet jo vetëm si menaxher por edhe si njeri. E gjithë familja Atalanta i uron Giovanni Sartorit sukseset më të mira personale dhe profesionale”.

Me largimin e Sartorit qe ishte edhe arkitekti i suksesit te Atalanta-s duke sjelle nje thes me futbolliste te panjohur dhe duke i bere zbulime ne Serie A dhe ne bote, tashme duket se ndoshta edhe Gasperini mund te pershendese.

Atalanta kete sezon doli pa asnje trofe dhe gjithashtu edhe jashte kupave te Europes. Nje sezon i deshtuar por edhe largime lojtaresh kur nisi gjithcka me Papu Gomez te Sevilla dhe vazhdoi me humbjen e Ilicic prej depresionit, demtimin e Zapata dhe shitjen e Gosens…

Lajme të tjera

Lajmet e fundit