Tërmeti: Kombëtarja në ndihmë të të pastrehëve

27 Nëntor 2019
20:30

Futbollistët e Kombëtares kuqezi kanë nisur një nismë për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti, teksa kanë hapur llogari bankare, duke bërë thirrje për të kontribuar me ndihma financiare.

Thuajse të gjithë futbollistët kuqezi kanë shpërndarë në rrjetet sociale thirrje të shumta që të gjithë të kontribojnë për të ndihmuar sadopak në këtë situatë kaotike që ndodhet vendi ynë. Kështu, pas presidentit të Federatës, Armando Duka, i cili do të rindërtojë tre shtëpia që janë shkatërruar, tashmë një nismë kanë marrë dhe lojtarët e Kombëtares.

Ftojmë të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen të kontribuojnë në llogarinë bankare:

      Monedha: LEK

Union Bank     Swift Code UNALALTR

IBAN: AL79214111060117141628020118

      Monedha: EUR

Union Bank     Swift Code UNALALTR

IBAN: AL73214111060117141628020129

       Monedha: USD

Union Bank     Swift Code UNALALTR

IBAN: AL67214111060117141628020140

Lajme të tjera

Lajmet e fundit