Terry zbulon pse zgjodhi 26-ën dhe shkatërron tifozin rival me dy emoji

Chelsea

Terry zbulon pse zgjodhi 26-ën dhe shkatërron tifozin rival me dy emoji

08 Shkurt 2019
14:37
Denis Hakanaj
08 Shkurt 2019
14:37
Denis Hakanaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera