THOMAS MULLER HESHT CAMP NOU! Bayern në avantazh me gol rokambolesk (VIDEO)

14 Shtator 2021
21:40
Telesport

Goli ishte në ajër prej disa minutash dhe ka ardhur në mënyrën më rokamboleske: Muller – që përpara dy ditësh festoi ditëlindjen – merr një top pak metra nga hyrja brenda zonës së rreptësisë, dhe karikon fort të djathtën e tij.

Eric Garcia devijon me vithe dhe befason kështu Ter Stegen që po hidhej nga krahu tjetër dhe nga ishte nisur topi fillimisht.

Ter Stegen qe kreu mrekulli ndaj Leroy Sane, edhe pse ishte me fat se topi i ra ne fytyre.

 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit