"Tirana dhe Partizani janë vëllezër dhe miq, stadiumin nuk ma lanë prindërit. Dënoj dhunën!"

Tirana

"Tirana dhe Partizani janë vëllezër dhe miq, stadiumin nuk ma lanë prindërit. Dënoj dhunën!"

01 Tetor 2019
18:36
Telesport
01 Tetor 2019
18:36
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera