Titulli i Partizanit, reagon edhe kryeministri Rama dhe ngacmon të vëllain dhe zv/kryeministrin (VIDEO)

Partizani

Titulli i Partizanit, reagon edhe kryeministri Rama dhe ngacmon të vëllain dhe zv/kryeministrin (VIDEO)

12 Maj 2019
20:52
Anton Cicani
12 Maj 2019
20:52
Anton Cicani

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera