Merkato

Tjetër goditje për Real, Juventus merr të besuarin e CR7

Javier Santamaria është masazhatori që do të bëhet pjesë e stafit të fizioterapistëve të Juventus.

Ai ka punuar për 16 vite në Madrid, duke u bërë mik me CR7, i cili e ka marrë me vete edhe në Botërin e 2014-ës. Tani do të jenë bashkë në Torino.

Santamaria konsiderohet “magjistari i muskujve” dhe ka qenë vetë Ronaldo që ia ka sugjeruar bardhezinjve.

Por mund të vijnë lajme të tjera të mira nga Madridi për Juventus-in. nëse shitja e Alex Sandro-s do të realizohet, atëherë Juventus do të provojë të marrë brazilianin e “Los Blancos”, Marcelo-n.

Më shumë nga Merkato