Tottenham nis manovrat në merkato, shënjestron dy talente në Premier dhe La Liga

Tottenham

Tottenham nis manovrat në merkato, shënjestron dy talente në Premier dhe La Liga

03 Qershor 2019
20:11
Gentian Spiri
03 Qershor 2019
20:11
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera