Sterling, 13 minuta magji dhe City "shtyp" Watford

Manchester City

Sterling, 13 minuta magji dhe City "shtyp" Watford

09 Mars 2019
20:23
Rigers Avdo
09 Mars 2019
20:23
Rigers Avdo

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera