Udhëtim si Magelani dhe skandali me biletat, UEFA pranon dështimin

Europa League

Udhëtim si Magelani dhe skandali me biletat, UEFA pranon dështimin

18 Maj 2019
10:02
Eraldo Harlicaj
18 Maj 2019
10:02
Eraldo Harlicaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera