UFC-238/ Cejudo shkatërron Moraes dhe shkruan historinë, bëhet kampion i dyfishtë i botës

MMA

UFC-238/ Cejudo shkatërron Moraes dhe shkruan historinë, bëhet kampion i dyfishtë i botës

09 Qershor 2019
09:24
Gentian Spiri
09 Qershor 2019
09:24
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera