United, zbulohet plani 7 miliardë sterlinash i familjes Glazer

4 Maj 2021
15:33
Denis Hakanaj

Glazer nuk kanë ndërmend të largohen dhe nuk frikësohen nga protestat e tifozëve të Manchester United.

Sipas The Guardian, pronarët e klubit anglez nuk kanë ndërmend të shesin dhe duan ta rrisin vlerën e klubi nga 3 m iliardë sterlina në 7 miliardë.

Ditën e hënë, klubi ka publikuar një komunikatë në lidhje me ngjarjet e së dielës, duke saktësuar:

“Klubi nuk dëshiron që të dënohen protestuesit paqësorë, por do të bashkëpunojë me policinë për të identifikuar ata që janë përfshirë në aktivitete kriminale dhe do të ndëshkojë të gjithë të abonuarit që kanë bërë shkelje”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit