Valverde i përgjigjet Guardiolës “Barcelona dhe ajo janë dy skuadrat më të mira të dekadës”

Barcelona

Valverde i përgjigjet Guardiolës “Barcelona dhe ajo janë dy skuadrat më të mira të dekadës”

09 Shkurt 2019
23:08
Ergis Tafalla
09 Shkurt 2019
23:08
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera