Van Dijk me këmbë në tokë: Nuk e kisha menduar…

2 Dhjetor 2019
22:24

U rendit i dyti te Topi i Artë 2019, por megjithatë Virgin Van Dijk u shpreh i lumtur. “Për fat të keq ka edhe lojtarë si ai. Ka fituar gjashtë herë ‘Topin e Artë’ dhe është një lojtar i madh. Të jem i sinqertë, kurrë nuk mendoja që do të isha ndonjëherë kandidat për të fituar këtë çmim.

“Karriera ime nuk ka qenë e lehtë dhe më duhet të vijoj të punoj për ëndrrat e mira. Jam krenar që jam këtu dhe më bën të punoj akoma më shumë, që vitin e ardhshëm të jem përsëri këtu”

Lajme të tjera

Lajmet e fundit